Toon berichten voor:
Gemeente Rucphen
  • Skidome

Gemeentelijk muziekconcours in de Vijfsprong

Dit weekend, 31-10 en 1-11, wordt in sporthal de vijfsprong het jaarlijkse gemeentelijke muziekconcours gehouden, waar alle muziekverenigingen en majorettenverenigingen uit de gemeente aan meedoen. De organisatie is dit jaar in handen van accordeonvereniging Sempre Cresendo en majorettevereniging The Fantasy Kids.
 
De zaterdagavond staat in het kader van muziek. Vanaf 19:00 treden achtereenvolgens Sempre Cresendo, Cecilia (Zegge), NEO (Rucphen), Eendracht (St. Willebrord) en KNA (Schijf) op. Elke vereniging spelt 3 stukken, waarvan het tweede stuk beoordeelt zal worden door de jury voor de eerste plaats.
 
Op zondag is het de beurt aan de majorettenverenigingen. Vanaf 10:00 strijden de Estrella's (Sprundel), The Starshines (St. Willebrord), The Butterflies (Rucphen), The Fantasy Kids (Rucphen), Dreamflasch (Schijf) en The Twinkle Stars (Zegge) om de felbegeerde eerste prijs. Tevens is er nog een echte battle tussen de slagwerkersgroep van de NEO (Rucphen) en het jeugdkorps van St. Cecilia (Zegge).
30-10-20150 reacties
Reacties
  • Nog geen reactie geplaatst. Bent u de eerste?
Uw bericht wordt gecontroleerd door onze redactie. Wanneer het bericht niet voldoet aan normen en waarden kan het geweigerd worden.
Naam *:
E-mail *:
Bericht *:
Type over *:
code