Toon berichten voor:
Gemeente Rucphen
  • Dummy

Tenniscentrum Rico sluit haar deuren

April 2017 sluit tenniscentrum Rico haar deuren definitief. Het leek aanvankelijk een mooie oplossing voor de huidige locatie van tenniscentrum Rico. De gemeente heeft de grond nodig voor de aanleg van de omleidingsweg Rucphen-Sprundel-St. Willebrord. Tenniscentrum Rico zou verhuizen naar de binnentuin waar sportieve en recreatieve initiatieven de komende jaren zullen worden ontplooid. Desondanks heeft de huidige eigenaar, Richard Konings, besloten om zijn tenniscentrum niet te verhuizen vanwege een te groot risico, dat zou kunnen ontstaan doordat procedures te veel tijd in beslag zouden nemen. Dit besluit heeft niet alleen gevolgen voor de leden van tennisvereniging Rico, maar evenzo voor niet-leden die in de winter een baan huren om binnen te kunnen tennissen.
 
 
              

Buitenbanen nog deze zomer beschikbaar voor competie en toernooien.           Tennisloods met 4 binnenbanen voor wintertennis 2016-2017

 

 
20-06-20160 reacties
Reacties
  • Nog geen reactie geplaatst. Bent u de eerste?
Uw bericht wordt gecontroleerd door onze redactie. Wanneer het bericht niet voldoet aan normen en waarden kan het geweigerd worden.
Naam *:
E-mail *:
Bericht *:
Type over *:
code