Toon berichten voor:
Gemeente Rucphen
  • martens tweewielers

Schijfse muziekfeesten 2016

A.s. weekend is het kermis in Schijf, traditioneel met op zondag een gezellige braderie. Zoals voorgaande jaren staat kermis in Schijf synoniem voor veel muziek in de grote tent aan de Roosendaalsebaan. Dit begint al op vrijdagavond met een TOP-2000 concert gebracht door de Schijfse harmonie KNA. In samenwerking met CB Muziekschhol olv Margot Roeken zal een selectie van beste pop-klassiekers ten gehore worden gebracht. Na afloop is er nog een afterparty met de band Ladies First.
Ook op zaterdag volop muziek. In de middag zorgen 8 meezingkoren voor gezelligheid in de tent, s'avonds staat Double XL garant voor pop & rock. Op zondagmiddag zullen 6 shantykoren de mooiste en bekendste zeemansliederen ten gehore brengen. S' avonds gaat het dak eraf als de bekende rockformatie van Brenghe optreedt. Het feestweekend wordt op maandagavond afgesloten met Fragment Live. Voor de braderie op zondag hebben 110 kraamhouders zich aangemeld. 

04-07-20160 reacties
Reacties
  • Nog geen reactie geplaatst. Bent u de eerste?
Uw bericht wordt gecontroleerd door onze redactie. Wanneer het bericht niet voldoet aan normen en waarden kan het geweigerd worden.
Naam *:
E-mail *:
Bericht *:
Type over *:
code